23 Nisan Etkinlikleri kapsamında Fatsa'ya gelen Samsun, Giresun, Ordu ve Trabzon illerindeki Wosvosçular yeni meydanda bir etkinlik yaparak otizmli çocuklarla birlikte bir etkinlik gerçekleştirdiler.
Düzenlenen programla Hükümet Konağı önünde toplanan grup, otizmli çocuklarla bir araya gelerek şehir konvoyu yaptı.

Bu yıl 4'ncüsü düzenlenen programla ilgili konuşan FATWOS Başkanı Abdullah Tandoğdu, 'Otizm Haftası'yla ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın birleştirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl 4'ncüsünü Fatsa'da yapıyoruz. Bu etkinliğimizde otizmli çocukları Wosvoslarla buluşturduk ve onlarla birlikte şehir turu attık. Kamuoyunda Otizm'e karşı bir farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz bir etkinliğimizdir' dedi.

Düzenlenen etkinlikten hem otizmli çocukların hem de ailelerinin memnun olduğunu söyleyen Başkan Tandoğdu, 'Karadeniz'de her sene daha fazla katılımcı Wosvos tutkunlarıyla birlikte etkinliğimizi büyütüyoruz. Fatsa'da düzenlediğimiz etkinliğimize Samsun, Giresun, Trabzon gibi illerimizden gelen arkadaşlarımız var. Otizme farkındalık oluşturmak için yaptığımız programımız kamp yapılmasıyla sona erecek' diye konuştu.