KÖTÜ FUTBOL

Samsunspor, TFF 1. Ligi'nin 6. haftasında Ankaragücü'ne konuk oldu. Kazanarak kötü gidişe 'dur' demek isteyen Kırmızı- Beyazlılar, beklentilerin aksine çok kötü bir oyun ortaya koydu. Ankaragücü'nün daha atak bir maç çıkardığı karşılaşmada Samsunspor ilk devre kaleye şut bile atamadı. İkinci yarıda Ankaragücü adeta tek kale oynarken, 65. dakikada Umut'un vuruşu direkten döndü.

İLK ŞUT 74'TE

68. dakikada Halil İbrahim Pekşen'in oyuna girmesiyle hücum hattında biraz olsun hareketlenen Samsunspor, 74. dakikada rakip kaleye ilk şutunu attı. 76. dakikada ise Ahmet Cebe'yle yüzde yüzlük bir fırsatı değerlendiremeyen Kırmızı- Beyazlılar, bu zorlu deplasmanda puana iyice yaklaşmışken, 89. dakikada yıkıldı. Erdem'in ortasında Umut Nayir'in kafa vuruşu ağlarla buluştu.

İSTİFA SESLERİ

Ligin 2 haftasındaki Manisaspor galibiyetinin ardından 3 puana hasret olan Samsunspor'da kötü gidiş sürerken, Kırmızı- Beyazlılar haftayı 5 puanda geçti. Şampiyonluk hedefiyle başlayan sezonda büyük hayal kırıklığı yaşayan Samsunspor'da taraftarlar maçın ardından Teknik Direktör Alpay Özalan ve yönetimi istifaya davet etti. Kırmızı- Beyazlılar, bu hafta ise Balıkesir'i ağırlayacak.