İlkadım Belediyesi tarafından Sahil Yolu Kurtuluş Parkı'nda düzenlenen '1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği' hafta sonunda dolup taştı.

18 Nisan tarihinde başlayarak 24 Nisan Pazar saat 20.00'ye kadar devam eden İlkadım Çocuk Kitap Günleri'ne hafta sonuna kadar 100 bine yakın ziyaret yapıldığı tespit edildi. Her gün çocuk okuma etkinliği, illüzyonist gösterileri, balon şov, animasyon gösterileri, çocuk şişme oyun parkındaki aktiviteler, yazar imza günleri ve söyleşileri ile dopdolu bir etkinlik düzenlen İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliği'nde Samsun'un merkez ve çevre ilçelerinden yoğun ziyaretler geliyor.

ÇOCUKLAR BAŞKAN TOK'UN ETRAFINI SARDI

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çocuk Kitap Günleri ve Şenlik alanını ziyaret etti. Etkinlik alanında çocuklar ve aileleriyle görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlardan yoğun teşekkür aldı. Etkinlik alanına giren Başkan Tok'un etrafını çocuklar sardı. Çocuklarla özçekim yapan Başkan Tok, daha sonra çocuk kitapları standını ziyaret ederek yayınevleri ve yazarlarla görüştü.

'BEKLENTİMİZİN ÜSTÜNDE ZİYARETÇİ OLDU'

Yayınevleri ve yazarlarla görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Bu yıl organize ettiğimiz 1. İlkadım Çocuk Kitap Günleri ve Şenliğimize beklediğimiz üstünde ziyaretçi geldi. Yaptığım ziyarette bizzat vatandaşların ve yayınevlerini memnuniyetleri beni oldukça mutlu etti. İnşallah seneye daha geniş kapsamlı ve büyük bir etkinliği şimdiden düşünmeye başladık. Bu düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bizlere bağımsız ve hür bir ülke bırakan Birinci Meclisimizin cesur ve fedakar üyelerini saygı ve şükranla anıyorum. Bu anlamlı günde coşkumuz ve neşemizi artıran değerli evlatlarımızın ve tüm milletimizin bayramlarını en samimi duygularla kutluyorum' dedi.