Hafta sonu yapılan ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere koordinatörü olduğu Antalya'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, pazar günü gerçekleştirilen Akseki ve İbradı ilçe olağan kongrelerine katıldı.

Akseki ve İbradı ilçe kongrelerinde divan başkanlığı görevi yapan Milletvekili Köktaş, "Kongremizin teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz yenilendiğimiz, tecrübelerimizi paylaştığımız günlerden biridir" dedi.

O GÜNLER GERİDE KALDI

İçinde milletin olmadığı hiçbir şeyin başarılı olamayacağını ifade eden Köktaş, "AK Parti kurulduğu ve iktidara geldiği günden itibaren hep milleti merkeze alarak, bu şiarla hareket etmiştir. Ülkesine ve milletinin huzuru ve refahı için çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Eski siyasi anlayışlar, milletimizin kararı ve AK Parti iktidarıyla tarihe karışmıştır. Hatırlayın ABD Başkanı Clinton'un karşısında el pençe duran bir başbakan resmi vardı. Bugün ise yemekte ayağa kalkıp Cumhurbaşkanımızın yanına gelen bir ABD Başkanı var. İki resim arasında ne kadar büyük fark var değil mi? O dönemde basın kuruluşlarının bir manşeti ile hükümet indirmesi ve belirlemesiyle ülkemiz bir yere gidemedi. Gittiğimiz yer ise IMF'ye olan borcumuz, aldığımız talimatlara uymamız, hastane kapılarında muayene kuyrukları, ilaç kuyrukları, iş ve aşını kaybeden insanlar, işyerini kepenklerini, şartellerini indirmiş iş adamları bunlardan başka bir olmadı" dedi.

YETER Kİ BİR OLALIM

Köktaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Çok şükür bugün büyük ve güçlü Türkiye'den söz ediyoruz. Gayrısafi milli hasılamız büyüdü, ihracatımız, istihdamımız arttı. Artık eskiden olduğu gibi kimseden borç ve yardım da istemiyoruz kimseden. Bugün, en fazla yardım eden ve borç verebilen ülke haline geldik. Yollar, barajlar, hastaneler yaparak her alanda büyük hizmetler gerçekleştirdik. Eksiklerimiz olabilir. Bunları yine bugüne kadar olduğu gibi yine milletimizle birlikte inşallah tamamlayacağız. Yeter ki bizler bir ve beraber olalım. Bizler tek yürek altında kenetlendiğimiz takdirde Allah'ın izniyle üstesinden gelmeyeceğimiz hiçbir şey olamaz."