Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum İlçe Başkanlığı'na yeni atanan Ahmet Hatinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir toplantı gerçekleştirdi. MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve Ülkü Ocakları Samsun İl Ocak Başkanı Hüseyin Kürşat Geze'nin de katıldığı program, Samsun'daki şehit cenazesi nedeniyle buruk geçti.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Toplantıda bir açıklama yapan Başkan Hatinoğlu; 'Bugün burada basın mensuplarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve partililerimiz ile bir tanışma toplantısı düzenlemek istedik. Dün akşam aldığımız bir haberde 3 askerimizin şehit olduğu ve bunlardan birinin

Samsunlu olduğunu öğrendik. Başta Samsunlu şehidimizin olmak üzere vatan toprakları için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletimize başsağlığı diliyorum' dedi.

BU YOL, KUTLU BİR YOL

Zor bir süreçte zor bir görevin kendilerine tebliğ edildiğini ifade eden Hatinoğlu, '47 yıllık şan ve şeref dolu tarihiyle ülkücü hareketin siyasi arenadaki temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir neferi olarak, hareketin her kademesinde yapacağımız görev gibi bugün üstümüze yüklenen bu sorumluluk da şahsıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma onur vermiştir. Bilinmesini isterim ki; çıktığımız bu yol, davası uğruna canını ortaya koymuş binlerce şehidin ve o şehitlerin analarının dualarıyla bu günlere gelmiş kutlu bir yoldur. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, görevimizi layıkıyla yerine getirme gayreti içerisinde olacağız" dedi.

DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Yeni atanan ilçe başkanı ve yönetimine başarılar dileyen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise, "İlçe başkanımızın da söylediği gibi bugün ilimizde bir şehidimiz var. Aslında 1 yıl içerisinde yaklaşık 600 şehidimiz var. Ülkemizde bir savaş var ve bunun adını henüz koymadılar. Ülkemiz, çok zor bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberlerinin geldiği, roket mermilerinin düştüğü vatan topraklarımızın bütünlüğü için ülkemizin bizlere, yani Türk milliyetçilerine daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda hiçbir partilimizin ayrıştırılmadan ve beraberliğin daha da arttırılarak devam ettirilmesi için ilçe başkanlarımız ile birlikte daha güçlü şekilde hareket edeceğiz. Bu vesile ile yeni atanan ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.