Samsun'da topraktan daire satarak 5 milyon TL kazandığı ve daireleri teslim etmeden kayıplara karıştığı iddia edilen ünlü müteahhit Cemal Semiz'in oğlu Mesut, kendisinin de büyük mağduriyet yaşadığını ifade etti.

BEN DE MAĞDURUM

Babasının yanında evlendikten sonra çalışmaya başladığını ve önceki alacak verecekleri hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Semiz, "Şahıs firması olan Semiz İnşaat'a hiçbir ortaklığım ve imza yetkim bulunmamaktadır. Sadece babamın iş takibi ve özel olarak verdiği vekaletlerle iş yapabiliyordum. Mağdur insanların çoğuyla olaydan sonra birebir görüştüm, herkesi çok iyi anlıyorum haklılar. Fakat babam beni de mağdur etti" dedi.

BABAM KAÇMA YOLUNU SEÇTİ

Bir süredir işlerinin iyi gitmediğini fakat ticaretin inişli çıkışlı dönemleri olacağından sabrettiğini belirten Semiz, "Ben işe başladığım zaman işler güzel değildi. Ama ben bırakıp gitmek yerine kalıp her şeyi düzeltmek için mücadele ettim. Herkesle konuşurken söyledim yine söylüyorum, bu millet zaman istesek verirdi ama babam bunun yerine kaçma yolunu seçti" ifadelerini kullandı.

GÜRCİSTAN'DAN BENİ ARADI

Babasının geri dönmesi için çok ısrar ettiğini fakat ikna edemediğini ifade eden Semiz, "Gerekirse telefon kayıtlarım incelensin. Babam beni Gürcistan'dan bir kez aradı ve sonrasında numarasına ulaşılamamaktadır. Herkes ne kadar mağdursa inanın ben de o kadar mağdur, üzgün ve bitik durumdayım. Mağdurların çoğuyla abi, kardeşiz ve komşuyuz. Böyle olmasını ben asla istemedim" açıklamalarında bulundu.

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

Babasının kaçtığı ilk günlerde telefonunu açık tuttuğunu fakat artık ailesinin ve kendisinin can güvenliğinin tehlikeye girdiğini söyleyen Semiz, "Beni tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Çünkü ben de mağdurum ve kendi oğlunu ateşin ortasında bırakıp giden bir baba var ortada, bunu kimse gözardı etmesin" dedi.

Tayfur KARA