Play-off için artık her maçını kazanması gereken Samsunspor, Denizlispor'u konuk ediyor. Galibiyetten başka hiçbir düşüncenin olmadığı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve TRT Avaz'dan canlı olarak yayınlanacak

TEK HEDEF PLAY-OFF

PTT 1. Ligi'nin 31. haftasında Samsunspor sahasında Denizlispor'u konuk ediyor. Ligde 6. sırada yer alan Vartaş Elazığspor'u geçip play-off oynamaya kararlı olan Samsunspor, kalan 4 maçını da kazanıp rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Play-off hedefi için artık kaybedilecek puanların telafisi de yok. Bu bilinçte olan Kırmızı- Beyazlılar da, bugün kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'u yenerek umudunu ilerleyen haftalara taşımak istiyor.

İKİSİNİN DE PUANI SİLİNDİ

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. TRT Avaz'dan canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Samsunspor'da sakatlıkları bulunan Mehmet Çakır ve Ercan Yazıcı ile birlikte sarı kart cezalısı olan Mustafa Sevgi ve Fatih Kılıçkaya karşılaşmada forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise önemil bir eksik bulunmuyor. Ligde 3'er puanı silinen iki takımın maçı hem play-off hem de düşme hattını yakından ilgilendiriyor.

Selçuk KAYA