Akşam'ın haberine göre, şarkıcı İrem Derici'yle geçtiğimiz ay yollarını ayıran Rıza Esendemir, Cihangir'de bir kız arkadaşıyla objektiflere takıldı. Esendemir, yanına gelen gazetecilere adeta içini döktü. Hayatında ilk kez boşanmadığının altını çizen ünlü isim, "İrem kanlı bıçaklı düşmanım değil. Aramıza kimse girmesin. Evet, İrem'e mesaj atıyorum. Ona bir şey olsa iki elim kanda olsa bırakır, ona koşarım. İrem'le barışıp hemen çocuk da yapabilirim. Ne olacağı belli olmaz'' dedi.

RIZA ESENDEMİR KİMDİR?

19 Mayıs 1979, Denizli doğumlu radyocu Rıza Esendemir, Radyoculuk hayatına henüz 11 yaşındayken Denizli'de başlamıştır.

1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başlamıştır. Program, gündemdeki konuları eğlenceli bir şekilde aktarmayı, çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla da güldürmeyi amaçlamaktadır. Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye'de "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirmiştir ve büyük ilgi toplamıştır. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaşmıştır.

İlk eşi Yeşim Vatan'dan Eylül 2011 yılında boşanmıştır. 13 Eylül 2014 tarihinde ikinci defa İrem Derici ile dünya evine girmiştir. 22 Mart 2016'da Derici ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardır.