Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri'nde Kavak Belediyesi açtığı stant ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun ev sahibi olarak yer aldığı stantta Kavak'ın yetiştirdiği ünlü isimler de yer aldı. Kavak Belediyesi tarafından özellikle Türk güreşinin sembol ismi Yaşar Doğu'ya ayrılan özel köşe büyük ilgi gördü. Samsunlu yerel sanatçıların ve Mustafa Ceceli'nin sahne aldığı fuarda Kavak Belediyesine ait stand ziyaretçi akınına uğradı.

BAMBAŞKA BİR KAVAK

Kavak Belediyesi'ne ait standa ev sahipliği yapan Başkan Sarıcaoğlu, standa gelen ziyaretçileri ağırladı.

Etkinliği değerlendiren Sarıcaoğlu, "Bu etkinlikte ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak için standımızda ilçemizin tüm güzelliklerini tanıtan ayrı ayrı köşelere yer verdik. İstanbul'da bulunan tüm Kavaklılar başta olmak üzere Yenikapı miting alanına gelen tüm ziyaretçiler standımıza uğrayıp bizlerle sohbet etti. Kavak için hep en iyisini yapmanın heyecanı ile hemşehrilerimize Kavak artık kabuğunu kırdı müjdesini vermek istiyorum. 2018'de bambaşka bir Kavak karşılarında olacak' dedi.