Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Bafra'da, 7 mahallede ikamet eden insanların Evrenuşağı Mahallesi'nde biraraya gelerek, yol isteklerini dile getirmesini değerlendirdi.
Vatandaşların, çaresiz kalarak bu eylemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Akcagöz, "Samsun Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak üzere, başvurulabilecek her yere müracaat etmişler ama nafile. Vatandaşlar, yıllardır aynı sıkıntıyı yaşıyor. Talep olmasına rağmen bu konuda hiçbir çalışma yapılmamış olması üzücü" dedi.

ÇÖZÜM ŞART

Akcagöz, şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşın köyü, mahalle oldu da ne oldu? Vatandaş, siyasi iktidardan ümidi kesmiş, belediye başkanlarına durumu iletmekten bıkmış. İşin başında biz olmadığımız halde telefona sarılıyor ve bizi arıyorsa, ortada büyük bir sıkıntı var demektir. Yani sorun sadece Bafra'da değil her yerde var. Vatandaş bizi arayıp sıkıntısını anlatıyor. Yolu olmayan herkes sokağa mı çıksın istiyorsunuz? Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı, geçen haftalarda bizzat Cumhurbaşkanı'nın elinden ödül aldı ama neyin ödülüydü bu anlamakta güçlük çekiyorum. Vatandaşın sıkıntılarına derhal çare bulunmalıdır."