Bu sezon ligde son derece güzel bir performans sergileyerek Fenerbahçe'ye maç fazlasıyla 6 puan fark atan Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başlandı. Özellikle Alman golcü Mario Gomez'in belirsizliği, Beşiktaş yönetimini alternatif isimlere yönlendirdi. Spor kamuoyundaki birçok isme göre gelecek sezon Beşiktaş'ta kalmayacak olan Gomez için, özellikle İtalyan ve Alman gazeteleri de transfer iddiaları yayımlamaya devam ediyor.

GOMEZ GİDERSE ETO'O MU GELECEK

İlerlemiş yaşına rağmen Antalyaspor formasıyla harika işler başaran ve attığı gollerle Antalyaspor'a can veren Samuel Eto'o için Beşiktaş yönetiminin sezon başında girişimleri olmuştu. Fakat Eto'o Antalyaspor'la anlaşırken, ligde de harika bir performans çıkararak taliplerini arttırmıştı. Dün oynanan Osmanlıspor-Antalyaspor maçı sonrasında yaşanan görüşme ise Eto'o-Beşiktaş flörtünü gözler önüne serdi.

3'Ü BİRLİKTE GÖRÜŞTÜLER

Maç sonunda bir araya gelen Eto'o, kulüp başkanı Gültekin Gencer ve Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay 1 saatten fazla görüştü. Görüşmeyi fotoğraflandıran Habertürk muhabirleri ise, Kamerunlu golcü ile Beşiktaş'ın flörtünü basına yansıtmış oldu.