23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçedeki çocukların keyifli bir hafta sonu geçirmesini planlayan ve bu doğrultuda sirk gösterileri organize eden Atakum Belediyesi, miniklere ve ailelerine uzun süre unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.

KEYİFLİ ANLAR YAŞADILAR

Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Uluslararası Galaksi Sirki'nin sahne aldığı etkinlikler kapsamında minikler için 4 farklı seans gerçekleştirildi. Palyaço gösterilerinde keyifli anlar yaşayan minikler, akrobasi gösterilerini ise şaşkınlıkla izledi. Ailelerin de heyecanla izlediği sirk gösterisini 5 bine yakın çocuk katıldı. Sirk gösterisinin yapıldığı salonun önüne kurulan stantlarda patlamış mısır ve balon dağıtılırken, yüz boyama ve animasyonlar yoğun ilgi gördü.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hafta sonuna denk gelmesi üzerine hem ilçedeki çocukların hem de ailelerinin keyifli bir hafta sonu geçirmesini hedeflediklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir hafta sonu geçirsin istedik. Gerçekleştirdiğimiz program çerçevesinde de bu hedefimize ulaştık' dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Patlamış mısır makinesinin başına geçen ve çocuklara kendi elleriyle patlamış mısır dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Ülkemizin yarınları olan yavrularımızın mutlu olmasını sağlamak, onlara güzel hizmetler sunmak, yarınlarına umutla bakması için çalışmak bizim en asli görevimiz. Bu görev doğrultusunda çalışıyoruz, çocuklarımızın yüzlerinin hep güldüğü bir Atakum İlçesi için mücadele ediyoruz' diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Atakum İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Demirkan ile çok sayıda davetlinin izlediği sirk gösterisi sonrası çocuklar ve aileleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.