Eski Başkan Tuna Aktürk tarafından, dönemin teknik direktörü Erkan Sözeri'nin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldıktan sonra mukavelesini fesheden Hasan'la yeniden anlaşan yönetimin, futbolcuyla devre arasında 1.5 yıllık yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Balıkesirspor'da 2'nci ve PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayan, Süper Lig'de kaptanlık pazubandını takan 26 yaşındaki stoper, yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Diğer yandan her iki kasığında fıtık tesbit edilen ve milli maç nedeniyle liglere verilen arada Almanya'ya giderek başarılı bir operasyon geçiren Dilaver Güçlü, Balıkesir'e döndü ve takımla çalışmalara başladı.

Gurbetçi futbolcunun Samsunspor ve Boluspor müsabakalarına yetişmese de ilk yarının son haftasında deplasmanda oynanacak 1461 Trabzon karşılaşmasında takımda yerini alabileceği, ancak kesin kararın kulüp doktorları tarafından verileceği açıklandı.

Kırmızı beyazlıların sezon başında Osmanlıspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki forvet oyuncusu ilk yarıda sakatlıklar nedeniyle sadece 6 müsabakada forma giydi ve 1 gol attı.