Türkiye'nin en büyük üniversiteli taraftar oluşumlarından birisi olan Üniversiteli Samsunsporlular (ÜNİSAM) Başkanı Mustafa Samancı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Taşçı'ya, Samsunspor'a ve Samsunspor taraftarlarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Mustafa Samancı, 'Bu şehrin en önemli markası olan Samsunspor için, elini taşını altına koymaktan kaçınmayan Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

'Üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz'
ÜNİSAM Başkanı Mustafa Samancı'nın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Samsunspor, bu şehrin ortak sevdası. Samsunspor'un güçlenmesi, hak ettiği yerde olması için de herkes üzerine düşeni yapmalı. Biz bu anlamda Atakum Belediyesi olarak, şehrimizin takımının her zaman yanındayız. Hayata geçirdiğimiz 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' kampanyası ile Türkiye'nin birçok farklı şehrinin takımına örnek olduk. Takımımıza da destek noktasında, bugüne kadar üzerimize düşen ne varsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu düşünceden hareketle, taraftarımızı önemsiyoruz. Samsunspor'u kayıtsız şartsız destekleyen taraftarlarımıza önem veriyoruz' şeklinde konuştu.

'Başkan taşçı, iyi bir örnek'
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın, Samsunspor tutkusunu yakından bildiğini söyleyen ÜNİSAM Başkanı Mustafa Samancı, 'Şehrin yerel yöneticilerinin, Samsunspor'u sevmesi, sahiplenmesi biz taraftarları mutlu ediyor. Olması gereken de budur. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da iyi bir örnektir. Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyasını, Samsunspor Kulübü ile birlikte hayata geçiren Başkan Taşçı'nın Samsunspor tutkusunu yakından biliyoruz. ÜNİSAM ailesi olarak kendisine teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.
ÜNİSAM Başkanı Mustafa Samancı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya, Samsunspor'a olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Taşçı da ÜNİSAM Başkanı Mustafa Samancı'ya Samsunspor atkısı hediye etti.

Ortak sevda Samsunspor