Efeler Belediyesi sponsorluğundaki Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi takımlarından Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Bulut Kodal, Süper Lig takımı Galatasaray'a transfer oldu. 2 yıldır yetiştirici takımı olan AYESK formasını terleten başarılı oyuncu ilçeden ayrılmadan önce Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaret etti. Başkan Özakcan'ın makamında AYESK Başkanı Mehmet Güler ile birlikte ziyaret eden Kodal'a Başkan Özakcan teşekkür belgesi takdim ederek yeni takımında başarılar diledi.
Efeler Belediyesi'ne kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Bulut Kodal, 'Başkanımızın kulübümüze yaptığı destekleri unutmak mümkün değil. Efeler Belediyesi'nin AYESK'e verdiği destek sayesinde takım arkadaşlarımız ile birlikte çıktığımız müsabakalarda güzel sonuçlar elde ettik. Son olarak da ilçemizde düzenlenen uluslararası engelli basketbol turnuvası Aydınlılara engelli basketbolu tanıtmak açısından en güzel organizasyon oldu. Nereye gidersem gideyim, jübilemi yetiştirici takımımda burada yapmak istiyorum. Galatasaray'da da olsam bir yanım hep burada olacak' dedi.
Kodal'ın transferinin AYESK için büyük bir kayıp olduğunu ancak süper lig takımına oyuncu göndermekten de mutlu olduklarını ifade eden AYESK Başkanı Mehmet Güler, 'Bulut kardeşimiz ile birlikte önemli kulüplerin ilgisini çeken başka oyuncularımız da oldu ancak diğer sporcularımızın hem takımımıza hem de kendilerine biraz daha fayda sağlamaları gerek. Her zaman yetiştirici kulüp olma çabasındayız. Dev bir kulübe oyuncumuzu transfer etmekten dolayı son derece mutluyuz. Bulut gibi bir çok oyuncu yetiştirdik, yetiştirmeye de devam edeceğiz. Başkanımıza kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Genç oyuncu Kodal'ın Galatasaray'a transferinin kendilerini gururlandırdıklarını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'da, 'Efeler Belediyesi olarak spor ve sporcuya her zaman destek veriyor, kulüplerimizin yanlarında oluyoruz. Kulübümüzün müsabakalarını da izleme imkanı buldum. Hem sandalyeleri kullanıp hem de topu kontrol etmek kolay bir iş değil. Bulut zor olanı başarıp kendisini yetiştiren kulüpteki ikinci senesinde köklü bir kulübün dikkatini çekerek transfer oldu. Destek verdiğimiz bir kulüpten böylesine güzel haberler almak bizi gururlandırdı. Kendisine yeni takımında başarılar diliyorum' ifadelerini kullanarak Kodal'a teşekkür belgesi takdim etti.

Galatasaray’a transfer olan Kodal, Efeler Belediyesini gururlandırdı