Alaçam Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda yapılan aylık istişare toplantısına İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Murat Şenyurt, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Kaymakam Çağlar ve Belediye Başkanı Uyar, 2017-2018 eğitim öğretim yılının herkese hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, öğrenci taşıma servislerinin 18 Eylül tarihi itibari ile öğrenci taşıma işine başladıklarını, 18 Eylül tarihinden itibaren, eğitim öğretim yılı sonuna kadar okul müdürlerinden ve güvenlik birimlerinden; öğrenci servislerinin günlük, haftalık ve aylık denetimlerinin zamanında yapılması için gerekli hassasiyeti göstermelerini, herhangi bir sorun ve aksaklık halinde gerekli birimler ile iletişime geçmelerini istedi. İlçe Emniyet Amirliğine ve İlçe Jandarma Komutanlığına bu konuda çok iş düştüğünü, kontrollerin gece ve gündüz aralık verilmeden devam edeceğini ifade etti.
İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hadi Uyar, 'İlçe genelinde yapılan ve yapılmasını planladığımız hizmetlerin, projelerinin hızlı bir şekilde çözüme ve halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şu an yapılmakta olan Uluçay Sedde, Geyikkoşan Sahil Yolu projeleri hızlı bir şekilde devam etmektedir. Alaçam'ın genelinde 9 bin 500 metrekare asfalt yol çalışmasının yanı sıra tesviye stabilize malzeme ile zemin sağlamlaştırması yapımına devam ediyoruz. İnşallah tek tek bu hizmetleri halkımıza ivedi bir şekilde ulaştıracağız' dedi.