Dünyanın sayılı zenginlerinden bir tanesi olan Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta evleniyor. Ünlü bir iş adamının yeğeni olan Palak ile evlenecek olan Gupta, Antalya'daki en lüks otellerden bir tanesi olan Mardan Palace Hotel'i 3 gün kapattı. 3 gün 3 gece sürecek olan düğün töreninin Hintli aileye masrafının ise 10 milyon Euro yani 30 milyon TL olduğunu düşünülüyor.

600 KİŞİ DÜĞÜN İÇİN ÇALIŞIYOR

23 Nisan'da başlayan ve 26 Nisan'a kadar geleneksel merasimlerin yanı sıra, lüksün de sınır tanımadığı düğün için, aralarında ütücü, terzi, kuaför, dövme sanatçıları ve özel kahyaların da bulunduğu aileye bağlı toplam 385 kişi görev yapıyor. Aile için çalışan 400'e yakın kişi haricinde, düğünün organizasyonu için de çalışanları göz önüne aldığımızda, toplamda 600 kişi bu düğün için seferber oldu.

PARAŞÜTLE İNDİ

İkilinin yüzük merasimi ise ilginç bir organizasyona dönüştü. Çiftin yüzükleri, yamaç paraşütü tarafından indirilirken, paraşütün altında çiftin isminin yazıldığı pankart da bulunuyordu. Bir süre havada tur atan paraşüt, ilerleyen dakikalarda direkt olarak merasimin yapılacağı alana indi ve yüzükler teslim edildi. Merasimin yapıldığı plajda hazırlıkların en az 1 gün sürdüğü iddia ediliyor.

Dün akşam yapılan Barat Töreni ise, Hint kültüründe en önemli törenlerden bir tanesi olarak biliniyor. Türk kültüründeki kız isteme merasimine benzeyen Barat Töreni yaklaşık 1.5 saat sürdü.

100 ÜNLÜ ŞARKICI SAHNE ALACAK

Avrupa'nın en büyük havuzu unvanına sahip olan 16 bin metrekarelik, içinde Kız Kulesi de bulunan otel havuzunun üzeri bir platformla kapatılarak, düğün için sahne kuruldu. İlk iki günü geleneksel törenlerle süren düğünün gala gecesi bu akşam olacak. Avrupa'nın en büyük havuzunun üstünde yapılacak olan Gala gecesi içinse, en ünlü 100 Bollywood şarkıcısı sahne alacak.

EĞLENCE, DANS, HAVAİ FİŞEK, KISACA HER ŞEY BU DÜĞÜNDE

Bollywood'un ünlü isimlerinin sahneye çıkacağı platformda, kurulan çelik halatlarla akrobat ve dansçılar havada özel gösteriler yapacak. Düğünün en görkemli gecesinde, herkesin izleyebileceği muhteşem bir havai fişek gösterisi yapılacak. Gecede binlerce havai fişek atılacak.