Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, zor bir maçı geride bıraktıklarını aktararak, "Maçın başından sonuna kadar agresif bir takım vardı. Pozisyona giren, maçı kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan bir takım vardı. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.
Alanyaspor'un son 6 maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldığını aktaran Üzülmez, "Böyle bir takıma karşı galibiyet kolay değildi. Biz mücadele ettiğimiz, çalıştığımız, beraber olduğumuz zaman, böyle zorlu maçları kazanabileceğimize inanıyoruz. Bu istek ve arzuyu sahaya yansıttığımız zaman, kazanan bir takım görüntüsü içerisinde oluyoruz" diye konuştu.
Alanyaspor cephesi
Alanyaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Kalpar, bu maçtan iyi bir neticeyle dönmeyi çok istediklerini ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını dile getirdi.
Bugün alacakları olası bir 3 puanın kendilerine önemli avantaj sağlayacağını anlatan Kalpar, şöyle konuştu:
"Bu bilinç içerisindeydik ama istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Arzu ve isteğimizde noksanlıklar vardı. Çünkü bizim takımımız şu ana kadar 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldı. Göreve başladığımdan beri namağlup olarak gidiyorduk. Kazandığımız maçlarda arzu ve isteğimizi kadar sahaya yansıttık. Bugün biraz eksiğimiz vardı ve coşkulu olamadığımız için de maçı kaybettik. Çünkü bizim takım coşkulu bir takım. Arzu ve isteğini, hırsını sahaya yansıtan bir takım. Koşan, mücadele eden bir takım. Bugün bunları noksan yaptığımız için rakip kazandı."
Yedikleri golde biraz talihsizlik, biraz da kendi hataları olduğunu anlatan Kalpar, rakibi de 3 puan aldığı için kutladı.
Kalpar, işlerini ciddiye almaya devam edip, daha fazla puan toplayabilmek için çalışacaklarını vurgularken, "Daha önce maçlarımızı nasıl kazandıysak, yine aynı şekilde mücadele ederek kazanma yollarını tekrar tekrar deneyeceğiz. Bugün özellikle bu konuda muzdaripim. Oyuncularımı daha arzulu, istekli, coşkulu bekliyordum. Bunu göremediğim için de biraz üzülüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.