Coşkun Zeren, play-off potasındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok değerli bir 3 puanı daha hanelerine yazdırdıklarını ifade ederek, 'Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmedik' dedi.

Zoru geçtik

Zeren, 'Bu hafta tam da arzu ettiğimiz gibi oldu. Tahtaya böyle olsun, diye yazsak ancak bu kadar olurdu. Zor olacağını tahmin ettiğimiz Denizlispor maçını kazanarak önemli bir 3 puan aldık. Artık ipler elimizde. Biz kazandığımız takdirde play off'u yakalamış olacağız. Her şey bizim elimizde ve sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Ligde inişli çıkışlı bir sezon yaşadıklarını dile getiren Coşkun Zeren, "İnişler, çıkışlar yaşıyoruz. Deplasmanlarda iyi oynadığımız maçlar oldu, ama mağlup olduk. İçeride hiç kaybetmedik, kazandık. Umudumuzu hiç yitirmedik. Son üç haftaya da avantajlı bir şekilde girme şansını yakaladık" diye konuştu.

Balıkesirspor deplasmanının önemine de değinen Zeren, "Evinde iyi oynayan bir takım. Artık var olma maçı. Ligin, sezonun en önemli maçı. İyi hazırlanıp kazanacağız. Şehrin kalbi de orada bizimle birlikte olacak. Deplasmanda yenmeye yeter kalitedeyiz" dedi.

FURKAN'DAN KÖTÜ HABER!

Furkan'dan kötü haber

Denizlispor maçının 15'nci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan genç kaleci Furkan Köse'nin son durumuyla ilgili de bilgi veren Coşkun Zeren şöyle konuştu:

"Furkan maalesef sezonu kapattı. Dirseği çıktı, çıkma ile birlikte ters düşmesi sonucu dokularda ve bağlarda zedelenme oldu. Furkan'ın iyi oynarken sezonu kapatması bizi üzdü. Şu an için bir operasyona gerek duyulmadı. Ama sezonu kapattı."