19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ilçedeki bir lokantanın açılış yıl dönümünde işyeri sahipleri Necla ve Süleyman Baltacı'nın ev sahipliğinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Türkiye 'Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda 4'üncü olan Karadeniz bölge birincisi Merkez Kur'an Kursu Öğrencisi İlkay Birgül tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda, işyeri için dua yapıldı.

MUHTARLAR TOPLUMU YANSITIR
Muhtarların, vatandaşlarla olan diyaloğu kendilerine yansıtan en önemli unsur olduğunu söyleyen Başkan Topaloğlu, "Kalp kolda değildir ama nabız koldan alınır, muhtarlar da öyle, toplumu yansıtırlar. 38 mahallemizi ve muhtar arkadaşlarımızı eşit olarak görüyor ve programlı şekilde eşit olarak hizmet aktarımı sağlıyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti her şeyden önce gelir" diye konuştu.

YAPAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMEDİK
19 Mayıs'ın birinci sınıf ilçeler arasında bulunduğunu belirten Başkan Topaloğlu, "İlçemiz gelişmişlik bakımından Türkiye'deki 957 ilçe arasında 92. sırada ve birinci sınıf ilçeler arasında yerini alıyor. Bu nedenle çalışmalarımızı daha sıkı bir şekilde sürdürmeliyiz. 7 yıldır yaptığımız çalışmalar ve projeler ortada. Biz halkımıza yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Bu zamana kadar ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 2019 yılında verdiğimiz sözlerin fazlasını hayata geçirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.