Milyonlarca kişinin ekranlara kitlenerek takip ettiği Survivor yarışmasında yine Semih tartışması yaşandı. Son dokunulmazlık oyununda sakatlığını gerekçe göstererek oynamayan Semih için Survivor Panaroma programında Hakan Hatipoğlu açıklamalarda bulundu.

SİZİ DE BENİ DE ENAYİ YERİNE KOYUYORDUR

'Atakan için doktor 'Üç gün daha raporu var' dedi. Semih için ise 'Oynayabilirsin' dedi. O zaman Semih'in çıkıp oynaması lazım. 'Benim zaten SMS'im var, dizim de biraz ağrıyor. Nasıl olsa beni yazsalar da kimse gönderemez. Ben geçeyim barakaya. Oyunlara bile gitmeyeyim. Nasılsa bana SMS atan insanlar var. ' Semih için söylemiyorum, eğer herhangi birisi yatıp SMS bekliyorsa kusura bakmayın ama sizi de beni de enayi yerine koyuyordur' dedi.

SURVİVOR'DA YATARAK KİMSE ŞAMPİYON OLAMAZ

Gönüllüler takımından ünlüler takımına geçen ve ünlüler takımında da tartışmaların odağı haline gelen Semih ile Atakan'ı karşılaştıran Hatipoğlu; 'Survivor'da seyrettiğiniz insana oy atacaksınız. Atakan'ın oyu 3-4 gündür oynamadığı için düşecektir. Oy atıyorsanız, cebinizden para çıkıyorsa ne olur bazı şeyleri hakkını vererek yapın. Semih'e sırf duruşundan oy atıyorsanız kendi aranızda para toplayın verin daha iyi. Survivor'da yatarak kimse şampiyon olamaz. Doktor 'oynayabilir' diyorsa oynayacaksın. Yoksa bu önümdeki bardak şampiyon olur, sen olamazsın. Ayrıca doktor raporuna rağmen oynamazsan karşı takıma en zayıfı seçme hakkını tanıyorsun. Semih, Atakan'dan daha akıllı. Ancak Atakan, Semih'ten daha merhametli ki bence Survivor'da merhamet daha önemli.' Açıklamasında bulundu.

Bilindiği gibi 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler, geçtiğimiz sene ise Survivor All Star'da yarışan Hatipoğlu, yaptığı açıklama ile Semih Öztürk'ün hayranlarının büyük tepkisini çekti.

Acun'dan Survivor Zafer itirafı!