İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Ihlamur Kafe'de düzenlenen yemekte Samsunlu şehit babalarıyla bir araya geldi.

Organizasyona, İlkadım Müftüsü Yahya Polat, Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse, Şehit Teğmen Ahmet Altunoğlu'nun babası Mehmet Altunoğlu, Şehit Selman Özay'ın babası Rahim Özay, Şehit Fikret Özer'in babası Celal Özer ve Şehit Cumhuriyet Başsavcı Murat Uzun'un babası Hamit Uzun katıldı.

BİZİ YILDIRAMAZLAR
Şehit yakınlarına sabır dileyen İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, ''Konu şehitler olunca konuşmak çok kolay değil. Siz konuşmaktan öte evladınızı verdiniz, bunu cümlelerle ifade edemem. Evlatlarımızı katledenler bilmeliler ki, bizi yıldıramayacaklar. Devletimizi ve milletimizi bu davadan geri döndüremeyecekler, güçleri yetmeyecek. Bunun yolu da birlik ve beraberlik. Şehit yakınları yüce devletimizin ve necip milletimizin birer emaneti. Şehit babaları da artık sadece bir baba değil, şehidimiz nasıl başımızın üstünde ise onlar da bizim için birer aziz emanet. Ömürleri var oldukça Türkiye Cumhuriyeti siz değerli şehit yakınlarının yanında olacak. Milletimizdeki bu muazzam ve sarsılmaz irade var oldukça şehitlerimizin verdiği o büyük mücadele daha da anlam kazanacak'' ifadelerini kullandı.

Şehit babaları da yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajı vererek organizasyon için İlkadım Kaymakamlığına teşekkür etti.

Zerrin SOMUNCU