Gaziosmanpaşa Üniversitesi hattında çalışan 30 midibüs yapılan yenileme çalışmaları sonrasında Taşlıçiftlik Kampüsünde bulunan S.S. 11 Nolu Plevne Motorlu Taşıtlar Kooperatifinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Bir süre önce kooperatif başkanları ile yaptıkları toplantı sonrasında şehir içi ve üniversite hattında çalışan midibüslerin bir taraftan yenilenirken bir taraftan da renklerini değiştirdiklerini söyledi. Bu kapsamda üniversite hattında bulunan 70'e yakın araçtan 60'ının değiştirilerek yenileneceği sözünü aldıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, ilk aşamada 30 aracın yenilendiğini belirterek, 'Gençlerimizin hak ettiği hizmet için çalışıyoruz. Yaklaşık 30 bin üniversite öğrencisinin istekleri doğrultusunda üniversite hattında çalışan minibüslerde yenileme yaptık' dedi.

GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Kooperatif Başkanı Kemalettin Bay'ın konuşmalarının ardından İl Müftü Yardımcısı Selahattin Şanver tarafından okunan dualar ve kurban kesimi ile açılış yapıldı. Törenle yenilenen araçlar hizmete girerken öğrencilere yemek ikram edildi.