AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu ile birlikte belediye ve ilçe teşkilatları koordinasyon geliştirme toplantıları kapsamında Havza'da ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Havza Belediyesi'ni ziyaret eden Geldi, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza'da yapılan yatırımlar ve projeler hakkında kapsamlı bilgi verdi.

MODERN BİR İLÇE OLDUK

13 yıl boyunca insan odaklı yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden İkiz, "Bu süre zarfında Havza, tüm belediyecilik hizmetlerinden yararlanan, yaşam ve sosyal alanları ile parkları tamamlanmış ve belediyemiz tarafından yapılacak tüm hizmetlerin yapıldığı modern bir ilçeye dönüştü. 2014 yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Yasası ile birlikte belediyemize bağlanan 81 mahallemize de içme suyu, kanalizasyon ve yol konusundaki sorunları çözmeye devam ediyoruz" dedi.

ÇÖZÜM İÇİN VARIZ

Geldi ise, kendi sorumluluk bölgesinde 173 belediyenin bulunduğunu ve hepsi ile yakından ilgilendiğini belirterek, "Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak" diye konuştu. Geldi ve beraberinde heyet, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, burada koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaret sonunda İkiz, Geldi'ye Atatürk Evi maketi hediye etti.