Gelecek sezon Süper Amatör Lig'de şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e tekrar çıkmak için mücadele edeceklerini ifade eden 1930 Bafraspor'un yeni Başkanı Fatih Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret ederek takımın son durumu hakkında bilgi verdiler.

Başkan Yıldız ziyarette yaptığı konuşmada, yönetime geldiklerinden bugüne olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek bunun kendilerine büyük güç ve moral olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafraspor'un geçmişte güçlü bir takım geleneği olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: 'Bu güce yeniden kavuşmak için yetenekli futbolcuları takıma kazandırmak gerekir. Burada birbirini tamamlayan iş yapacak arkadaşlar topluluğu görüyorum. Halkımızın içinden birilerinin sahip çıkması bizleri de mutlu etti. Sizin işiniz biraz daha hafifledi, çünkü dışarıdan destek almanız bize göre daha kolay. Tek başına hiç bir şey yapamazsınız. Ama hep beraberlik birlik içinde birçok şeyi başarabilirsiniz. Bizler de elimizden ne geliyorsa yapmaya, bu şehrin takımı için taşın altına elimizi koymaya hazırız. Her şey 1930 Bafraspor lehine gelişiyor" diye konuştu.

Başkan Şahin yapılan ziyaret sonunda yeni başkan Fatih Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.