Başkan Tutar, 'Uyuşturucuya hayır' Kampanyasını başlatan tüm ülkücü gençliğine teşekkürler ettiğini söyledi. Başkan Tutar, 'Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize tabi ki sahip çıkacağız. Madde bağımlısı gençlerimizin tedavisi ve meslek sahibi olmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Tüm Türkiye'deki ülkücü gençlerimizin başlattığı 'Uyuşturucuya hayır' kampanyasına destek olmak en büyük vazifemizdir. Bu anlamda bizde ilçe merkezine 'Uyuşturucuya hayır' pankartı astık. İstedik ki ilçemizdeki gençlerimiz uyuşturucu illetine bulaşmasınlar. Gençlerimizin beyinleri uyuşturucu ile uyuşturulmuş. Gönülleri uyuşmuş böyle gençlerin ne ailesine ne de milletine faydası olur. Gençlerimizin hayırsız bir fert olmaması, kötülüklerden arınabilsin, milli ve manevi değerlerine sahip çıksın, özünü gerçek manada yaşayabilsin diye bu kampanyaya bizde Alparslan torunları olarak sonuna kadar destek vereceğiz' dedi.
Malazgirtli ülkücü gençlerden olan MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Altın; yüzlerce madde bağımlısı gencin olduğunu belirterek, bu soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. Altın, 'MHP ilçe teşkilatı ve ülkücü gençler olarak bizlerde 'Uyuşturucuya hayır' demek istedik. Sahipsiz, başıboş ve işsiz özellikle kahvehane köşelerinde ve uyuşturucu batağında yok olmaya başlayan gençliğin asıl sorunu, gençlerin işsiz olması. Gençler madde bağımlısı arkadaşlarının sayesinde kolay bir şekilde uyuşturucuyu elde ediyorlar. Bizler Malazgirtli ülkücü gençler olarak bu mücadelenin sonuna kadar takipçisi olacağız' ifadelerini kullandı.
Çarşı merkezinde 'Uyuşturucuya hayır' pankartıyla karşılaşan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar'a teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Başkan Tutar’dan ‘Uyuşturucuya Hayır’ kampanyasına destek