Samsun AKS TV'de yarınsaat 20:00'da başlayacak olan ve Sinan Sallabaş'ın sunduğu Karadeniz'in Nabzı programına, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok konuk olacak. Üniversite eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya bölümünde alan Üçok'un, Samsun'a hiç yabancı olmamasının yanında, Suluova'nın çevresinde bulunan bütün il, ilçelerle yakın ilişkiler içinde olduğu biliniyor.

27 Nisan 2016, ÇARŞAMBA günü 20:00'da başlayacak olan Karadeniz'in Nabzı programında Suluova'nın sorunlarından ve belediye çalışmalarından bahsedecek olan Başkan Üçok'un, ayrıca Karadenizli'lerin sorunlarından da bahsetmesi bekleniyor. Özellikle fındık fiyatları, tarım noktasında Amasya'nın sorunları gibi birçok konuda görüşlerini ifade etmesi beklenen Üçok'un, aynı zamanda ülke gündemini de değerlendirmesi bekleniyor.

Fatih ÜÇOK kimdir?

1970 yılında Suluova'da doğdu. İlköğrenimini Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu'nda,orta öğrenimini ise Suluova Lisesi'nde tamamladı. Üniversiteyi Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği'nde okudu. Öğretmenliğe Şanlıurfa'da başladı. İlçe dışında çalıştıktan sonra, 1995 yılında ilçemize döndü. 2012 yılına kadar da Suluova da çalıştı. 22 yıllık kamu görevinin 18 yılını ilçemizde yürüttü. Suluova'da 4 yıl öğretmenlik, 10 yıl okul müdürlüğü, 4 yıl da İlce Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Osmancık İlce Milli Eğitim Müdürü iken, 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Partiden Aday gösterilerek Suluova Belediye Başkanı olmuştur.

Fatih ÜÇOK evli ve 3 çocuk babasıdır.