Faaliyet gösterdiği bölgedeki toplumun ihtiyaçlarını belirleyen ve bunlara uygun çözümler üretmeye çalışan OMV Samsun Elektrik çalışanları, aynı amaç doğrultusunda kurulan Kozluk Gelişim Birliği'nin yeni binasının tabelasını yeniledi ve binanın içini çocukların seçtiği renklerde boyamak için özel bir etkinlik düzenledi.

TABELA YENİLENDİ

Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisinin yüzde 3'ünü üreten OMV Samsun Elektrik çalışanları, sosyal sorumluluk bilinciyle, Kozluk Gelişim Birliği'nin yeni binasını ve çocuklar tarafından tasarlanan tabelasını yeniledi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Tespit edilen alanlarda yapılan boyama çalışması ile OMV Samsun Elektrik çalışanlarının verilen desteği içselleştirdiğini ifade eden OMV Genel Müdürü Korkut Öztürkmen, "İş yaptığımız her coğrafyada sürekli ve sürdürülebilir büyümenin, yerel toplumla birlikte yapılan çalışmalar ile gerçekleşebileceğine inanıyoruz. OMV Samsun Elektrik olarak Terme Kozluk'ta, toplumsal kalkınmaya destek sağlamak için KOGEB ile birlikte çalışıyoruz. Türkiye'nin gelişimine, hem yerel hem de ulusal ölçekte yaptığımız yatırımlar ve girişimlerle destek olmaya; Türkiye'nin enerjisini en uygun maliyetle, en temiz ve kesintisiz olarak üretmeye devam edeceğiz' dedi.