Çoşkun Sabah eşinden ayrılacağı yönündeki iddiaları her fırsatta 'Basın abartıyor. Ben eşimi seviyorum ve evlilik hayatımı yıkmamaya kararlıyım' diyerek yalanlasa da olayın perde arkasının öyle olmadığı anlaşıldı. Sözcü'nün haberine göre, İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açan Ceyda Sabah, 2 milyon lira tazminat ve iki çocuğu ile kendisine toplam 20 bin lira nafaka talep etmiş.

Ceyda Sabah, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada 19 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ceyda Sabah'ın avukatı Barış Kiziroğlu, 'Müvekkilim davalı eşin ağır kusuru nedeniyle evliliğini sonlandırma iradesi, ilk günkü kadar sağlamdır' dedi.

Avukat Kiziroğlu, duruşmaların başlaması ile birlikte müvekkilinin celselere katılıp mahkemede gerekli açıklamaları yapacağını belirterek, 'Bu aşamada söylenilmesi gereken tek şey, müvekkilimin evlilik birliğini davalı eşin ağır kusuru nedeni ile sonlandırma iradesinin ilk günkü kadar sağlam olduğu ve yargılamanın devam ettiğidir' ifadelerini kullandı.