Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Güven Gültekin ve Şube Mühendisi İbrahim Yüksel'in eşlik ettiği incelemelere Yığılca Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz, Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları ile üretim işlerinde çalışanlar üretim işçileri katıldı.
Bölge Müdürü Hasan Keskin üretim aşamalarını ve sonrasında yapılacak silvikültürel müdahale şekilleri hakkında talimatlarda bulundu.
Üretim işlerinde çalışan vatandaşlarımızla da sohbet etme imkanı bulan Bölge Müdürü Hasan Keskin, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, üretim işlerinde karşılaşılan sorunlar üzerinde karşılıklı fikir alış verişişinde bulundu.
Daha sonra Paşabükü Orman İçi Deposunda İşletme Müdürü ve işletme şefliği personeli ile satışa hazırlanan emval hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Bölge Müdürü Hasan Keskin, Yığılca İlçesinde bulunan arıcılık faaliyetlerinin geliştirilmesini hedefleyen 'Yığılca Balköy Bal Üretim Ormanı Uygulama Projesi' uygulamasındaki özverili çalışmalarından ötürü Yığılca Kaymakamlığı tarafından personelimiz için hazırlanan başarı belgelerini, ilçe kaymakamının tayin olması nedeni ile İşletme Müdürü Atilla Yılmaz ve İşletme Şefleri Özgür Işık ile Suat Yıldırım'a takdim etti.
Bölge Müdürü Hasan Keskin, kazasız bir yıl geçirilmesi ve başarı dileklerinin ardından Yığılca'dan ayrıldı.

Fırtınada zarar gören bölmeler incelendi