Samsunlu Özlem D., 15 aylık kızı Yağmur D.'yi rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ishal teşhisi konulan bebek, Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.

Samsun'da inanılmaz olay! Düşen bebeğinin ardından atladı!

Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba 24 yaşındaki Ünal D. de ikinci katta yatan kızının yanına geldi. Daha sonra baba çocuğunu kucağına alıp severken pencere kenarına yaklaştı ve dengesini kaybedip çocuğunu ikinci kattaki pencereden düşürdü. Baba da kızının peşinden yaklaşık 3 metre yükseklikten toprak zemine atladı. Hastanenin acil servisine kaldırılan Yağmur D. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Baba ise yara almadan kurtuldu.

TABURCU EDİLECEK
OMÜ Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Yağmur D.'den iyi haber geldi. Küçük çocuğun hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Yağmur D.'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten OMÜ Çocuk Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rüştü Cankon Germiyanoğlu, "Hastamızın tedavisi ve gerekli müdahaleler çocuk yoğun bakım servisinde yapıldı. Şu an sağlık durumu iyi. Yarın (bugün) taburcu edilmesini planlıyoruz" dedi.