PTT 1. Lig'in ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koymasına rağmen ligin ikinci yarısında adeta bozguna uğrayan Göztepe, son olarak 1461 Trabzonspor maçında 2-0'lık mağlubiyet almasıyla ligdeki kötü gidişine devam etti. Fakat maçın önüne geçen, maç sonunda Göztepe'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım oldu.

Göztepe, aynı şehrin takımı olmasına rağmen araları iyi olmayan Karşıyaka'nın düşme potasındaki rakiplerine yenilmesi ile, Karşıyakalı taraftarların tepkisini çekti.

Bilindiği gibi son hafta Balıkesirspor'u 1-0 yenen Karşıyaka puanını 26'ya yükseltmişti. Fakat Göztepe'nin 1461'e yenilmesi ile birlikte, kümede kalma şansı büyük oranda azaldı. Göztepe şimdiye kadar düşme potasında Karşıyaka'nın rakibi olarak nitelendirilebilecek takımlardan puan alamadı. Şanlıurfaspor'dan alınan 1 puan harici alt sıralardaki takımlara her zaman yenilen Göztepe, sadece Karşıyaka'yı 2-0 ile geçti.

1461 Trabzonspor maçının sonunda Göztepe'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şu şekilde:

1461 maçını Göztepe'nin kaybetmesine rağmen kümede kalma savaşı veren Karşıyaka'ya gönderme yapan sosyal medya hesabı, bu paylaşımın ardından topa tutuldu. Paylaşım bir süre hesapta durduktan sonra gelen tepkiler üzerine resmi hesaptan kaldırıldı.

GÖZTEPE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Göztepe Kulübü, çalışanlarının yanlışlık yaptığını ve olayda art niyet olmadığını açıkladı. Fakat bu açıklamaya rağmen İzmir gündeminde art niyet olduğu yönündeki düşünceler değişmedi...