Sunucu Esra Erol, evlilik programı formatını bırakacağına dair bir açıklamada bulundu. Son dönemlerde skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarında sunuculuk yapan isimler birbirleri hakkında çarpıcı suçlamalarda bulundu. Bu gelişmelerin ardından Esra Erol, izdivaç programlarını bırakacağının sinyalini verdi.

Sondakika.com'un haberine göre, verdiği son röportajda özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan sunucu, "Feci şekilde Kiralık Aşk dizisine kafayı taktım. Evli ve Öfkeli beğendiğim keyifli bir dizi. Survivor'a gidiyorum dersem eşim Ali destekler beni. Ancak fareler ve böcekler bana göre değil. Açlığa dayanabilirim. Survivor'a katılabilirim de. Bakarsınız Survivor'a katılır orada bambaşka bir Esra Erol görebilirsiniz'' dedi.

İkinci çocuğu 5 aylık olan Esra Erol, ''Kalabalık bir ailede büyüdüm. 3. çocuğu doğurmak isterdim. İsterim ki ailem de kalabalık olsun ama 2 çocuk şimdilik iyi. Çocuklarım ilerleyen yıllarda kariyer planlaması nedeniyle Avrupa veya Amerika'da okuyabilirler'' dedi.