Bahçelievler Mahallesi Hami Efendi Caddesi Gazeteciler Sokağı'nda bulunan esnafla bir çay bahçesinde düzenlenen nezih bir kahvaltıda buluşan Başkan Taşkın, belediye çalışmalarını anlattı. Taşkın, 'İlimizde asfalt çalışmaları neredeyse bitmek üzeredir. Tüm caddeler hemen hemen asfaltlandı. Kaldırım taşları değiştirilerek güzel bir görünüm sağlandı. Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.
Başkan Taşkın ayrıca, Siirt'in tarihi bir çarşıya ihtiyaç duyulduğunu bunun için de DİKA ile proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Taşkın eski Siirt olarak tabir edilen mahallelerde çarpık bir yapılaşma olduğunu, bu mahallelerin yeniden imardan geçirilmesi için de çeşitli çalışmalar planladıklarını aktardı.
Siirt'in artık şehre benzemeye başladığını da dile getiren Başkan Taşkın, daha temiz bir kent için temizlik çalışmalarının tüm mahalle ve caddelere yaydıklarını, refüjlerdeki ağaçlandırma çalışmalarıyla da kenti yaşanılır bir noktaya ulaştırmaya gayret içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Taşkın esnafla bir araya geldi