Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Adayı Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan ile birlikte Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti.

MEDYA DESTEĞİ ÖNEMLİ
Haziran ayında yapılacak OMÜ Rektörlük seçimi için çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunduklarını belirten Şahinoğlu, "Çeşitli sivil toplum kuruluşu ve sağlık kuruluşlarına fikir babalığı yapmış birisiyim. Dekanlık süreci boyunca yaptığımız hizmetleri bir araya getirip son akademisyenlik yıllarımızı rektörlükle süsleyelim ve böylelikle üniversitemize bir altın dönem hediye ederek ayrılalım düşüncemiz var. Samsun'dan iyi bir destekle Ankara'ya gitmek istiyoruz. Biz de bu bağlamda ilk defa şehre çıkıyor ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki arkasına şehrin medyasının, STK'ların, iş adamlarının, sanayisinin desteğini almayan üniversitelerin istenilen düzeye gelemeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle gazetecilerimizden başlayarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

NECDET UZUN BAŞARI DİLEDİ
Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahinoğlu'na başarı dileklerini iletti.

Dilber BAHADIR