TRT 1'in sevilen dizisi Filinta'nın kadrosunda yer alan Nur Fettahoğlu, diziye veda etti.

Başrollerini Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Cem Uçan ve Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Filinta dizisinin 22 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen sezon finalinde, Süreyya karakteriyle dizide rol alan Nur Fettahoğlu, senaryo gereği ölerek yapımdan ayrıldı.

Ünlü oyuncu, sezonun ortasında hamileliği sebebiyle diziye kısa bir ara vermiş ve geçtiğimiz bölümlerde geri dönmüştü. Filinta'nın yeni sezonu, Eylül ayında ekranlara geri dönecek.

SÜREYYA KARAKTERİ

Boris Zaharyas ile esrarengiz bağı olan bir kadın. Olağanüstü güzel, zeki, karun kadar zengin ve de Boris Zaharyas'ın en büyük düşmanı.
Çocuk yaşta İstanbul'dan gönderilen Süreyya, İngiltere'de yaşarken Batı Hindistan Şirketi'nin en büyük ortaklarından birisiyle evlendi. Bu sayede dünyanın en büyük ticaret ağlarından birine sahip oldu. Kocası ölünce İstanbul'a geri döndü. Boris Zaharyas ile yüzleşmek için ve ona günahlarının bedelini ödetmek için.

Korkusuz bir kadın olan Süreyya, bütün gücünü ve servetini Boris Zaharyas'ı mahvetmek için kullanıyor. Her attığı adım, intikam ateşi ile kavrulan bu kadını Kadı Gıyasettin ve Mustafa'ya daha çok yaklaştırıyor.