6 Ekim Cuma günü saat 21.00'de, gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arena'sı programının, Çukurova Belediyesi'nde yapılacağını aktaran Çetin, 'Hazırlayıp sunduğu programlarla, televizyonculuk tarihinin ustası gazeteci Uğur Dündar, Halk Arenasını canlı yayınla Çukurova Belediyesi Ercan Çetin Doğal Park 1 Amfi Tiyatroda gerçekleştirecek. Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Haluk Pekşen'in katılımcı olacağı buluşmaya tüm halkımızı bekliyorum' dedi.

Çukurova'da açılışlar bitmez
Başkan Çetin, vatandaşların taleplerini dinlediği toplantıda yakın dönemdeki etkinlikleri de halkla paylaştı. Çetin, 'Çukurova'da açılışlar, etkinlikler bitmez. Biz ayağımızı gazdan çekmeden yolumuza devam ediyoruz. Yine bir ilki gerçekleştirerek, geçtiğimiz günlerde başlattığımız 1. Çukurova Belediye Başkanlığı Sporun Gülen Yüzü turnuvamızın 2 Ekim Pazartesi günü saat 17.00'de Gençlik Stadında şampiyonluk maçını gerçekleştireceğiz. 3 Ekim Salı günü saat 17.30'da 100. Yıl Mahallesi'nde, 11 ve 13 nolu çocuk parklarının açılışını yapacağız. 8 Ekim Pazar günü saat 15.00'de ise tüm halkımızı Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfına bekliyoruz. Her sene olduğu gibi bu yıl da, Aşure Günü etkinliğimiz olacak. Değerli sanatçımız Sabahat Akkiraz'ın da katılacağı etkinliğe vatandaşlarımızı bekliyorum' diye konuştu.

Uğur Dündar yine Çukurova'da
Halk Günü'nde zaman zaman halkla sohbet eden Belediye Başkan Soner Çetin, usta gazeteci Uğur Dündar'ın 6 Ekim Cuma günü saat 21.00'de Halk TV'de yayınlanan Halk Arena'sı programının Çukurova Belediyesi'nde yapılacağını açıkladı. Halkı, Halk Arenasına davet eden Çetin, 'Hazırlayıp sunduğu programlarla televizyonculuk tarihinin ustası gazeteci Uğur Dündar, Halk Arenasını canlı yayınla Çukurova Belediyesi Ercan Çetin Doğal Park 1 Amfi Tiyatroda gerçekleştirecek. Gazeteci İsmail Saymaz, CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Haluk Pekşen'in katılımcı olacağı buluşmada Türkiye'nin en güvenilir ismi Uğur Dündar, Çukurova'dan Türkiye'ye seslenecek' dedi.

Büyük projelerin adı hep Atatürk
Yeni eğitim öğretim müfredatına tepki göstererek, tüm okullara Atatürk'ü anlatan kitaplar dağıtacağını açıklaması tüm Türkiye'de gündem olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 'Mustafa Kemal Atatürk'ü beynimizden, zihnimizden, kalbimizden çıkarmaya kimsenin gücü yetmez. Bizler Ata'mıza başından beri sahip çıkıyoruz ve çıkacağız. Her Ayın 10'unda Saat 10'da Ata'nın Huzurunda diyerek, her ay bir okulumuzun öğrencilerini Anıtkabir'e götürüyoruz. Her Ayın 19'unda Saat 19'da diyerek, her ay bir konuğumuzla Atatürk'ü ve Cumhuriyeti anlatıyoruz. Atatürk, hepimizin ortak paydasıdır. Yakında temelini atacağımız ve görev süremiz bitmeden açılışını yapacağımız öğrenci yurduna Atatürk Öğrenci Yurdu adını vereceğiz. Yine Yurt mahallesinde yaptığımız Kadın Yaşam Köyü'nün ve Adana'ya yapacağımız en büyük yatırım olacak Kongre Merkezinin adı da Atatürk olacak. Büyük projelerin hepsi Atatürk. O'nu anlamaya, O'nu anlatmaya ve O'na ilelebet sahip çıkmaya sonuna kadar devam edeceğiz' şeklindeki konuşması salondan büyük alkış aldı.

Çetin halk gününde konuştu