Her hafta final maçları oynadıklarını vurgulayan Engin Korukır, "Tüm zor şartlara rağmen yarışın içerisindeyiz. Önümüzdeki üç maçtan alacağımız 9 puan bizi yüzde yüz Play-Off'a taşır. İnatçı bir takımız. Balıkesir'i yenersek çok büyük avantaj yakalarız. Eğer biz Play-Off'a kalırsak Süper Lig'in en büyük adayı oluruz" dedi

HER HAFTA FİNAL

Korukır: 'İddiamızı son maça kadar devam ettireceğiz'
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Play-Off'a kalmaları durumunda Süper Lig'in en büyük adayı olacaklarını söyledi. Her hafta final maçları oynadıklarını vurgulayan Engin Korukır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu durum kolay bir şey değil. Şu anda 7. sıradayız. 3 maçımız kaldı. Riskli bir zamanda göreve geldik. İnarılmaz bir yarış var ligde. Denizlispor küme düşme potasında ve bize müthiş bir direnç gösterdi. Rakiplerimizinde iddialı takımlar olması nedeniyle maçlar çok zorlu geçiyor. Fakat biz bunun üstesinden geleceğiz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu, personel herkes işbirliği içerisinde çalışıyor. Bunun karşılığının olması lazım."

YAZIKTIR GÜNAHTIR
"Bu hafta sonu rakibimiz Balıkesirspor. Onların da hedefi bizimle aynı. Bziden 9-10 puan önde olan takımlarla aynı seviyeye geldik. Doğru yolda olduğumuz bir gerçek. Bu takımın 3 puanı silindi. Yazıktır günahtır. Tüm zor şartlara rağmen Play-Off hedefinin içerisinde yer almamız bizim için büyük bir motivasyon oluyor. Önümüzdeki üç maçtan alacağımız 9 puan bizi yüzde yüz Play-Off'a taşır. 7 puanda bizi hedefe taşıyabilir. İnatçı bir takımız. Ama bu haftaki maçımızı kazanırsak çok büyük avantaj yakalarız. Herkesin çok büyük emeği var. Şu ana kadar gurur duyulacak Samsunspor görüntüsü verdik. Eğer biz Play-Off'a kalırsak Süper Lig'in en büyük adayı oluruz."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU