Türkiye Hentbol Süper Ligi 3. haftasında evinde ligin güçlü ekiplerinden olan ve Avrupa kupalarında mücadele eden Beykoz Belediyespor Henbol Takımı ile karşılaşan Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı, akıllı oyunu ve taraftar desteğiyle maçtan 28-25 galibiyetle ayrılmasını bildi.
Adıyaman Belediyesi Spor Kompleksi'nde oynan maçın ilk dakikalarında oldukça etkili olan ve bir ara farkı 6 sayıya kadar çıkaran Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı, ilk yarının son dakikalarına doğru rakibi karşısında etkisini ortaya koyan Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı devre arasına 14-13'lük skorla gitmesini bildi.
Maçın ikinci yarısına da taraftarının yoğun desteğiyle başlayan Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı, her geçen dakika maçtaki ağırlığını arttırdı ve maçtan 28-25'lik skorla galip ayrılmasını bildi.
Maç sonunda büyük bir coşku yaşayan oyuncular ve teknik heyet, galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı.
Maç sonunda bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Genel direktörü Mehmet Yıldırım, çok önemli bir galibiyete imza attıklarına dikkat çekerek, 'Ligin üçüncü haftasında kendi evimizde, ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil eden ve çok güçlü bir rakip olduğunu bildiğimiz Beykoz Belediyespor'u ağırladık. Bizim için oldukça önemli olan bu maça hafta içi çok iyi hazırlanmıştık. Gerek teknik heyetimiz gerekse oyuncularımız bu maça tüm enerjilerini ve konsantrasyonlarını verdiler. Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'da hafta içi oyuncularımızla bir araya gelerek moral verdi. Seyircilerimizin de muhteşem desteğiyle tek yürek olup, el birliğiyle bu maçtan galip ayrılmasını bildik. Bu galibiyeti tüm ile armağan ediyoruz' dedi.
Adıyaman Belediyespor Baş Antrenörü Okan Halay ise yaptığı açıklamada, çok önemli ve çok zorlu bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 'Kendi saha ve seyircimiz önünde ligdeki ikinci galibiyetimizi aldık. Beykoz takımı geçen sezon ligi ikinci bitirmiş, gerçekten önemli bir takım. Bugüne kadar yaptıkları yadsınamaz ancak bugün oyuncularımız inanılmaz bir özveriyle mücadele ettiler. 9-3'lük bir skoru çevirip bu galibiyeti aldılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki tüm maçlarımızda bu tür mücadelemizi sürdürüp galip gelmeye çalışacağız. Oyuncu grubum buna yapacak inanca sahip' şeklinde konuştu.

Hentbol Süper Ligi