İstanbul'da yaşayan Havzalılar, Esenyurt Havzalılar Derneği tarafından düzenlenen piknikte biraraya geldi.

Yaklaşık 2 bin kişinin biraraya geldiği organizasyonda, Havzalılar gönüllerince eğlendi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Piknik organizasyonunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Muharrem Kurtça, amaçlarının kent stresinden uzak bir gün geçirmek olduğunu belirterek, "Düzenlediğimiz bu tür organizasyonlarla hemşehrilerimizle biraraya gelip, dayanışmayı artırıyoruz. Bu yıl 6.'sını düzenlediğimiz pikniğimize destek olan ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

PİKNİK AĞASI SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından piknik ağalığı için açık arttırma yapıldı. Arttırmayı derneğe 50 bin lira değerinde arsa bağışlayan Altın Vadi Arsa Ofisi Sahibi Murat Şimşek kazandı.

Şimşek, amacının derneğe destek olmak olduğunu amacı ifade ederek, "Amacımız bu güzel organizasyonların artarak devam etmesi. Bir Havzalı olarak biz üzerimize düşeni yaptık. Sadece burada değil, hemşehrilerimizin olduğu her yerde inşallah bizler de olacağız. Arsa, Havzalı kardeşlerimiz için kullanılacak" diye konuştu.

YOĞUN KATILIM

Derneğin Onursal Başkanı Ramazan Çelik ise piknik ağası Murat Şimşek'e destekleri için teşekkür etti.

Buluşmaya, SAMKON Onursal Başkanı Kaya Aşcı, SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, TERDEF Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu, HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, ANSADEF Genel Başkanı Halit Katı, İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen, İSGİYAD Genel Başkanı Fikret Bıyık ve Başkan Vekili Abdullah Alkan Şaban, Esneyurt Belediye Meclis üyesi Eren Kaya, çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.