Ahilik haftası nedeniyle Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'ye desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Kepez esnafının mutlu olmasına dikkat çekti. Başkan Tütüncü'ye bir teşekkür plaketi takdim eden Dere, 75 bin üyeleri olduğunu ve 18 bin ile en fazla esnafın Kepezli olduğunu açıkladı.
Şehirleşme konusundaki yatırımlarla Kepez'in esnaf için bir cazibe merkezi olmasına değinen Dere, 'Kültür, Ahatlı, Yenidoğan gibi mahallelerimiz, turistik bölgeler gibi canlılık kazandı. Kepez'deki şehircilik yatırımları arttıkça, esnafın kazancının arttığını görüyoruz. Sabahın çok erken saatlerinden itibaren sık sık esnafımızı ziyaret eden başkanımız, plaketten fazlasını hak ediyor' diye konuştu.

Güçlü esnaf güçlü toplum
Çalışan, üreten, emeğiyle evine helal ekmek götüren esnafın hep yanında olduklarını ve bundan sonra da destekçisi olacaklarının altını çizen Tütüncü ise, esnafla gönül gönüle farklı bir yönetişim anlayışında olduklarını vurguladı. Esnafı ve sanatkarı güçlü olan toplumların geleceğe güvenle bakacağını belirten Tütüncü, 'Esnaflarımızın mutlu huzurlu olması için elimizden gelen süreçte de gayretimizi sürdüreceğiz' dedi.

Dere’den Tütüncü’ye teşekkür