Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çatıksu Köyü'ne gelen Vali Pehlivan, köydeki program sonrasında Çatıksu Sağlık Ocağı'nı ziyaret edip yetkililerden bilgiler aldı. Vali Pehlivan buranın ardından yapımı devam eden köy okulu ek binasını inceledi. Köy Muhtarı Halit Emre ve Okul Müdür Vekili'nden çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan 2A sınıfının dersine katıldı. Vali Pehlivan öğrencilere bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Öğrencilerin köy parkının yenilenmesi talebine konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyerek yanıt veren Vali Pehlivan bir müddet dersi takip edip, okul içerisinde incelemelerde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.
Vali Ali Hamza Pehlivan'a ziyareti sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve Köy Muhtarı Halit Emre eşlik etti.
Vali Ali Hamza Pehlivan, incelemeler sonrası Şehit Piyade Er İdris Karakaşoğlu'nun tedavi gören babası Mustafa Karakaşoğlu'nu ziyaret etti.
Bayburt Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edilen Mustafa Karakaşoğlu'nu ziyaret eden Vali Pehlivan, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ve doktorlardan Karakaşoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Pehlivan, bir müddet Karakaşoğlu'nun doktor gözetimi altında devam eden tedavi süreci hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan aile fertlerine Karakaşoğlu için gereken müdahalenin ilgili doktorlarımız tarafından yapıldığını, gerek duyulan her türlü desteğin sağlandığını ve titizlikle sağlanmaya devam edeceğini bildirdi.
Vali Ali Hamza Pehlivan'a ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürü İlker Hancı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Haluk Akkoyunlu ve Hastane Başhekimi eşlik etti.

Vali Pehlivan, Çatıksu sağlık ocağı ile tedavi gören şehit babası Karakaşoğlu’nu