Survivor 2016 yarışmacılarından Tuğba Özay, takım arkadaşı Nagihan'la büyük bir tartışma yaşadı. Özay, Nagihan Karadere hakkında birçok şeyi de gün yüzüne çıkardı.

Özay tartışma esnasında Nagihan'a, 'Sen zaten herkesi kötüleyip herkesle iyi olan bir insansın o yüzden çok konuşma. Yaptığın bütün dedikodular için özür dileyeceksin, insanları birbirine düşürmeye çalıştığın için özür dileyeceksin. Sen çok çıkarcı bir insansın. Şu Ezgi ile Atakan'ı bile sevgili yaptın sen. O insanların içinde olup gelip de bana konuştun' dedi.

Tuğba Özay'ın bu açıklamalarını duyan Atakan ve Ezgi sessiz kalmayı tercih etti. İkili hakkında sosyal medyada bu tarz yakıştırmalar ve düşünceler konuşuldu. Atakan'ın ısrarla Ezgi'nin elenmemesi için uğraşması, ikilinin herşeyi birlikte yapması ve birbirini her koşulda koruması seyircilerin de dikkatini çekmişti.

Ünlüler takımında yarışan Avatar Atakan ve Ezgi Avcı'nın sevgili olduğu daha önce sosyal medyada da konuşuldu. Adada hiç ayrılmayan Ezgi ve Atakan'ın her şeyi birlikte yapması seyircinin de dikkatini çekti. Çift hakkında 'adada aşk yaşıyorlar' yorumları yapıldı.