Milli bir boksörün mücadelesini anlatan Deliormanlı filmi, gösterime girdiği 1 Nisan'dan itibaren istenen gişe rakamına ulaşamadı. Sabah'ın haberine göre, Türkiye'nin ilk boks filmi olarak nitelendirilen 'Deliormanlı'yı 4 haftada sadece 146 bin 734 kişi izledi. Yaklaşık 1.5 milyon TL hasılatta kalan film, Şeker'in en az izlenen üç filminden biri oldu.

Vizyon öncesi yapılan pek çok tanıtıma rağmen filmin istenen gişeye ulaşamaması Şeker'in moralini bozmadı. Filmi risk alarak yaptığını ifade eden Şeker, "Bu tür filmlerin yapılması lazım. Ben yapmazsam kim yapacak?" dedi.

DELİORMANLI FİLMİ

'Deliormanlı' lakabıyla bilinen Savaş Türkyılmaz, Avrupa şampiyonluğu olan milli bir boksördür. Eşini kaybettikten sonra ringleri terk eden Deliormanlı, gerçekten sırra kadem basar. Fakat annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi masrafları kabarmıştır. Para bulmak için ringlere geri dönme kararı alır. Hülya Yiğit ise Deliormanlı'nın arkasındaki hikayeyi merak ederek Savaş'ın peşine düşen bir televizyon gazetecisidir. Deliormanlı büyük final maçına hazırlanırken onun ve Hülya'nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara'dır. Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun'un paylaştığı filmin yönetmenliğini Murat Şeker üstlenirken, senaryo da Şeker ile yine Ali Tanrıverdi'nin imzası var