Tekkeköy Belediyesi, hayata geçireceği tüm projeleri vatandaşlarıyla yaptığı istişareler sonrasında uygulamaya geçiriyor. Farklı alanlardaki çalışmalarının yanında özellikle sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Tekkeköy Belediyesi, geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

Her hafta olduğu gibi bu haftanın ilk iş gününe de Tekkeköy Belediyesi Çözüm Merkezi'nde düzenlenen halk gününde vatandaşların taleplerini dinleyerek başlayan Başkan Togar, "İlçemizi geleceğe emin adımlarla taşıyoruz. Her yaptığımız çalışma ilçemizde yaşayan 50 bin nüfusu kucaklayan hizmetler olmuştur. Halkımızın taleplerini dinleyerek birlikte çözüm yolları üretiyoruz. Gücümüzün kaynağı halkımızın desteği ile her yeni güne, her yeni projeye daha istekli ve enerjik başlıyoruz. İlçemizde yaşanan gelişim ve hizmet atağı birçok dinamiği beraberinde getiriyor. Şehrimizdeki tüm sirkülasyonları dikkate alarak tarih, turizm, kültür, doğa ve turizm kenti olan ilçemizi her geçen gün daha güzel noktalara taşımak için var gücümüzle çalışıyor ve emek harcıyoruz" dedi.

FİKİRLERİ ÖNEMSİYORUZ

Başkan Togar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Birlikte yaşadığımız ilçemizi yine birlikte geleceğe taşımak için görüş alışverişleri ile herkesin fikrini önemsiyoruz. Başta vatandaşlarımız olmak üzere muhtarlarımız, meclis üyelerimiz sivil toplum kuruluşlarımız, eğitimcilerimiz ile belirli aralıklarla biraraya gelerek ilçemiz için neler yapabileceğimizi tartışıyoruz. Özellikle her pazartesi günü düzenlediğimiz halk günümüz, vatandaşlarımız ile birebir paylaşımlarda bulunmamızda en önemli zaman dilimi oluyor. İlçemizi birlikte yönettiğimiz vatandaşlarımız biraraya gelmeye ve birlikte çözüm yolları üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.