AK Parti Samsun 23. dönem Milletvekili Binnur Şahinoğlu, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden akademisyen arkadaşları ile Ayvacık İlçesi'ni ziyaret etti.

Orhangazi Mahallesi'nde Keyf-i Seyyah Evi'nde doğa eşliğinde ilçeye özgü yöresel kahvaltı yapan Şahinoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Samsunum-2 Gemisi ile geziye çıktı ve ardından Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'a ziyaret gerçekleştirdi.

HİZMETLERİNİ UNUTMADIK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Belur, "Milletvekilliği yapmış olduğu dönemlerde sayın vekilimin ilçemize göstermiş olduğu itinayı ve yapmış olduğu hizmetleri asla unutmadık. Ayvacık ismi bugün bir yerlerde zikrediliyorsa vekilimizin buna katkısı oldukça büyüktür. Kendisine şahsım ve Ayvacık halkı olarak saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. İlçemize kazandırmış olduğumuz Keyf-i Seyyah evimizin özel misafirlerinden olan sayın vekilim ve saygıdeğer akademisyen arkadaşlarını elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık, dilerim memnun kalmışlardır. Kendilerini önümüzdeki yaz aylarında tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağım" dedi.

FARK MUKAYESE BİLE EDİLEMEZ
Ayvacık'ın önemli bir değişime uğradığını belirten Şahinoğlu ise, "Dünkü Ayvacık ile bugün görülen Ayvacık mukayese bile edilemez. Belediye Başkanım Mustafa Belur'un çalışmalarını yakından takip ediyorum. İlçesine sevdalı bir başkana sahip oldukları için Ayvacık halkı çok şanslı. İnanıyorum ki bu güzel ilçe partimizin ve belediye başkanımızın yaptığı çalışmalarla hak ettiği konuma gelecektir. İlçeye ayrı bir hava katan ve doğal güzelliğini içimize yansıtan Keyf-i Seyyah Evi de ilçe turizmine oldukça katkı sağlayacaktır. Bu güzel mekanı ilçeye kazandırdığı için başkanımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.