MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı'na atanan Kemal Düzgün ve yönetiminin tanıtıldığı toplantıya katılan İl Başkanı Taner Tekin, birliktelik mesajları verdi. Tekin, beraberliğin daha çok sağlandığı bir yönetim anlayışı ile görev yapacaklarını söyledi.

YENİ YÖNETİM TANITILDI
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı'na atanan Kemal Düzgün ve yönetimi, kamuoyuna tanıtıldı. İlçe başkanlığında düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, MHP Canik İlçe Başkanı Kemal Saral, MHP İlkadım İlçe Başkanı Ali Korkmaz, MHP Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, TÜRKAV Çarşamba Şube Başkanı Bekir Özçelik ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BU SANCAK NAMUSUMUZ
Toplantıda konuşan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, "Genel merkezimizin takdiri ile göreve gelmiş bulunmaktayız. Bu kutsal sancağın bir bayrak yarışı misali bizlere teslim edilmesi ve bizlerin de bu sancağı namusumuz olarak kabul edip başımıza taç edeceğimizi herkes bilmelidir. Bu kutlu yolda, kınayanın kınamasından korkmadan, hayır bildiğimiz işler yapacağımızı ve öncelikle hesabı Yüce Yaradan'a vereceğimizi herkes bilmelidir. Bu günden itibaren, hoş görü timsali; Hz Mevlana'nın yolu yolumuz, sevgi saygı abidesi; Hz. Yunus'un asası asamız, Fatih'in İstanbul'u fethettiği kararlılığı kararlılığımızdır. Merhum, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in duruşu duruşumuz ve bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin sadakati ve dürüstlüğü, dürüstlüğümüz olacaktır. Artık hizmet makamında olan biz neferlere; sabır, hoşgörü ahde vefa, sadakat ve duruş yol gösterecektir" dedi.

YİNE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Yeni atanan yönetime başarılar dileyen MHP İl Başkanı Taner Tekin ise, "Bugün burada yeni atanan ülküdaşlarımız ile bir araya geldik. Göreve atanan ve daha önce görev yapan tüm arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı yine birlikte yürüteceğiz. Çünkü ülkemizin içerisinde bulunduğu süreçte görüyoruz ki, milletimizin Türk Milliyetçilerine ve ülkücülere her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bizler de bu anlamda hiçbir partilimizi ayrıştırmadan ve beraberliğin daha çok sağlandığı bir yönetim anlayışı ile üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" diye konuştu.