AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Murarrem Göksel, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, il yönetimi, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile AK Parti Genel Merkezi'nde biraraya geldi.

2019 ÇOK ÖNEMLİ

2019 yılının yerel ve genel seçimlerin birarada yaşanacağı önemli bir yıl olduğunu belirten Karaaslan, ''2019'da yapılacak seçimlerde belediye başkanlarımıza çok büyük iş düşecek. Çünkü yerel sorunlar 2019'da yapılacak seçimlerde belirleyici olacak. Türkiye'nin genel siyasetide çok belirleyici ama yereldeki sorunların ne kadar çözüme ulaşıp ulaşmaması da çok önemli. Bu anlamda milletvekilinden belediye başkanına, ilçe başkanından il yönetimine sorunları el birliği ile çözeceğiz. Güzel günler bizi bekliyor'' diye konuştu.

SAMSUN GELİŞİME AÇIK

Samsun'un yeni gelişmelere, yeni yatırımlara ve yeni projelere açık bir şehir olduğunu da belirten Karaaslan, ''Samsun'da yereldeki mikro problemleri çözerken diğer yandan da makro politikaların uygulanması için elimizden geleni yapacağız. Bununla ilgili olarak zaman zaman bakanlarımızla, genel başkan yardımcılarımızla şehre gelip, sorunları yerinde tespit etmek, bununla ilgili çalışma grupları oluşturarak hep birlikte oturup değerlendirmek ve birebir konunun ilgilileriyle birlikte çözüme ulaştırıp sözünü almak gibi bir yol benimsemeliyiz'' şeklinde konuştu.

BİRBİRİMİZLE GURUR DUYALIM

Teşkilat içi uyumun önemine değinen Karaaslan, şunları söyledi: ''Yapacağımız çalışmalar için önümüz açık. Sadece teşkilat içinde uyum içinde çalışmalıyız. Birbirimizi çekiştirmek yerine, birbirimizle gurur duymalıyız. Teşkilatlar arası ilişkiyi ne kadar sağlam tutarsak o kadar ilerleriz. Aksi durumda bunun sıkıntısını yaşarız. Çünkü millet her zaman nabzı elinde tutuyor. Bundan sonra bu yaklaşımla devam edersek kazanırız.''