Ünlü futbolcu Caner Erkin, eşi Asena Atalay'la boşandıktan sonra tek başına yaşamaya başladı. Erkin yeni hayatı için Emirgan'da bir daire aldı.

Sözcü'nün haberine göre, Caner Boğaz manzaralı bu eve tam, 4.2 milyon lira verdi. Caner-Asena Erkin çifti, boşandıktan sonra kendilerine yeni birer hayat kurdu. Asena Atalay, boşanma öncesi Beykoz'daki villalarından Zincirlikuyu'daki İstanbloom'a taşınmıştı. Caner de geçtiğimiz günlerde Beykoz'dan ayrıldı.

CANER ERKİN HAKKINDA

4 Ekim 1988 Balıkesir doğumlu, sol bek mevkiinde forma giyen Türk millî futbolcu, Fenerbahçe'de forma giymektedir.

2004 yılında takımıyla profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcu, ilk lig maçına 18 Aralık 2004'te Karşıyaka ile oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. 2005-06 sezonunda Vestel Manisaspor'un Süper Lig'ne çıkmasıyla yavaş yavaş adından söz ettirmeye başlayan Caner, Süper Lig'deki ilk maçına 16 Ekim 2005'te Denizlispor ile oynanan maçta çıktı. İlk golünü ise iki gol birden attığı Malatyaspor karşılaşmasında attı. Vestel Manisaspor ile son maçına 2006-07 sezonunun 17. haftasında çıkan Caner, £3.5M karşılığında CSKA Moskova'ya transfer oldu.

Caner Erkin, 31 Ağustos 2009 tarihinde CSKA Moskova'dan sezon sonunda satın alma opsiyonlu olarak Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanmıştır. Antrenmanlarda gösterdiği performans ile ilk onbire girmeyi başarmıştır. Bir antrenman günü takım arkadaşı Arda Turan ile kavga etmiş ve bu kavga onun takımdan ayrılmasına sebep olmuştur.

30 Haziran 2010 tarihinde, Fenerbahçe ile 4 senelik resmi sözleşme imzalamıştır. Fenerbahçe ile ilk golunü Eskişehirspor ağlarına bırakan Caner, İlk lig şampiyonluğunu yaşamıştır. Miroslav Stoch ve İssiar Dia ile forma rekabetine girmiş başarılı bir sezon geçirmiştir. Fenerbahçe sezon sonunda şampiyon olmuş, Caner ilk lig şampiyonluğunu elde etmiştir. Aykut Kocaman tarafından genellikle sol açık mevkiinde görev almıştır.