AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, gözlemledikleri sorunları en aza indirmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

SEFERBERLİK HALİNDEYİZ

Meclis faaliyetlerinin olmadığı dönemlerde Samsun'daki ziyaretlerine aralıksız devam ettiğini belirten Kırcalı, "Her zaman halkımızın içinde yer alarak, sorunlarla ilgili bilgi alıp, problemlere çözüm üretiyoruz. Bakanımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile milletimize hizmet etmek için seferberlik halindeyiz" dedi.

REKOR YATIRIM YAPTIK

Samsun'u yönetenlerin birlik içinde hizmet ürettiğini dile getiren Kırcalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz doğalgaza kavuşacak. 19 Mayıs ilçemizde doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bafra'da eğitim kampüsü kurma çalışmaları başlattık. Sağlık Bakanımızın müjdesini verdiği şehir hastanesine kısa sürede kavuşacağız. Bafra'daki hükümet konağı çalışmaları da aralıksız sürüyor. Belediyelerimizin yoğun projeleri hayata geçiyor. Her ilçemizde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal donatılara kadar devam eden ve başlayacak önemli yatırımlar var. Bafra'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için yeni bir bina yapacağız. Devlet hastanesi ve TOKİ konutlarının kanalizasyon problemi çözülecek. AK Parti Hükümeti ve belediyeleri olarak hizmet çıtamızı çok yükselttik. Hükümetimiz Samsunumuzda eğitim, sağlık ve ulaşım başta olmak üzere birçok alanda 15 yıl içinde 21 milyar liralık yatırım yapılmış ve hizmetler sunmuştur. Bu bir rekor. İnşallah Samsunumuz halkımızın beklentileri bir bir gerçekleşecek."